[single_post_category_name]

Dansk modebrand lancerer ny kampagne med eftertragtet miljømærke

Til de modebevidste kvinder, som samtidig går op i miljøet, vil vi her introducere jer til deminbrandet Pieszak, som er blevet tildelt det eftertragtede miljømærke ’Svanemærket’. Deres nye kollektion tager udgangspunkt i hele produktionskæden, fra bomulden dyrkes i markerne, til de lander i butikkerne. 

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: Et strejf af army 

Pieszaks tilgang til deres kampagne er, at kunne tage stilling til ansvar og ikke mindst individualitet. Så hvis du er en stærk kvinde, der ved hvad du vil, så er det helt klart Pieszak du skal investerer i, da du vil være med til at vise omverdenen, at du går op i den verden, vi lever i. Det handler derfor om, at vise sine værdier frem, igennem dit tøjvalg. 

De har nemlig fokuseret deres nye kollektion på at tage stilling og fokuserer særligt på selve produktionen af deres produkter. De er stolte over, at kunne være en del af det miljøbevidste Svanemærke.

Henriette Pieszak er CEO og Founder og for hende er det særligt vigtigt, at lade forbrugerne vide, at de små, klassiske ting vi tager for givet på en daglig basis, sagtens kan eksistere side om side med omsorg for miljøet. For at styrke deres nye tiltag, har de valgt at bruge modellen Cajsa Wessberg, da hun er veganer og er et klassisk eksempel på et menneske med omsorg for miljøet. Her på redaktionen er vi ellevilde med resultatet på kampagnen og ikke nok med at Pieszak er først i Danmark med svanemærkede Denim, så er det bare et super lækkert udtryk de har skabt. 

LÆS OGSÅ: Redaktionens mønstrede favoritter

Hele kampagnen viser femininitet, samtidig med den holder sig til mode og de nye trends, og ikke mindst er den miljøbevidst! – Det lyder næsten for godt til at være sandt! 😉 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide