[single_post_category_name]

Sådan styler du med smykker 

Vil du gerne være bedre til at gå med smykker, men mangler du inspiration til, hvordan du kan style dem med resten af dit look? Så giver vi nedenfor ideér til styling af et klassisk look, et romantisk look og et rock chick look: 

Hvisk søger lige nu DIG, der elsker mode og har smag for, hvad der er in. Er du kreativ, og har du mod på at forsøge dig som Hvisk-stylist? Så kan du her læse mere om, hvordan du kan blive trendspotter!

LÆS OGSÅ: Dansk smykkefirma sigter efter stjernerne

Den klassiske

Vil du gerne style et klassisk look, så hold stylingen enkelt. Du kan f.eks. style med sølv eller guld. Find smykker, som ikke er for pragende, men som er stilrene. Du kan med fordel tage udgangspunkt i Jennifer Lawrence’s klassiske look ovenfor. Vi giver nedenfor ideér til, hvilke smykker du kan style med for at få et klassisk look: 

Simple Edge Bracelet Silver fra Hvisk


Darling Hoop Earrings Medium Silver fra Hvisk


Dot Ear Stud Medium Polished Silver fra Hvisk  


Simple edge Necklace Silver fra Hvisk 


Basic wonder Ring Silver Medium fra Hvisk 

Den romantiske 

Hvis du gerne vil style et romantisk look a la Keira Knightley, så er det en god idé at style med de mere sarte nuancer, som har et fint og roligt udtryk. Vi giver nedenfor ideér til, hvilke smykker du kan style med for at opnå det romantiske look: 


Lush Blue Trio Necklace Grey Rhodium fra Hvisk


Lush Blue Trio Bracelet Grey Rhodium fra Hvisk


Lush Blue Double Ear Studs Grey Rhodium fra Hvisk

Lush Blue Ring Grey Rhodium fra Hvisk

 

Den rockede

Vil du gerne forsøge dig med at style et mere rocket look, så kan du nemt gøre brug af stjerner, der har en vildere stil til inspiration, så som Rihanna. Find smykker, der er forholdsvis store og detaljerede, og miks gerne guld, rhodium og sølv. En kombination af disse kan give et vildere udtryk, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nedenfor kan du få ideér til, hvilke smykker du kan style med for at fange det rockchikke look: 

Trivium Bracelet Gold fra Hvisk 


Back to basic Bracelet Grey Rhodium fra Hvisk


Tall pyramid Necklace Gold fra Hvisk


Drake Ear Studs Grey Rhodium fra Hvisk


Ribbon Ring Extra Wide Gold fra Hvisk


Twist it Thirty Ring Grey Rhodium fra Hvisk

LÆS OGSÅ: 13 perfekte rejseitems til din charterferie!

Bliv Hvisk-stylist her

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide