[single_post_category_name]

“Sådan udlever jeg min stylistdrøm” 

ChriChris assistent, Sabina, er en af de mange stylister hos Hvisk. Hun forklarer her, hvorfor hun er blevet stylist hos Hvisk, og hvad hun får ud af det. 

Hvis du, ligesom Sabina, gerne vil være med til at inspirere andre inden for mode som stylist, så kan du blive det her.

LÆS OGSÅ: Cherrylicious outfit inspireret af Christiane

 Q

Hvordan blev du stylist? 

A

Jeg var så heldig, at blive scouted af en stylistscout fra Hvisk. Hun fortalte mig, at min Instagramprofil var inspirerende, og kunne derfor godt tænke sig at have mig med på deres stylistteam. Det gjorde mig selvfølgelig rigtig glad, og jeg følte, at jeg havde noget at byde på! 

Q

Hvad får du ud af det? 

A

Som Hvisk-stylist får jeg først og fremmest mulighed for at være en del af et stort smykke- og fashion community, hvor jeg kan dele smykke- og inspirationsbilleder. Jeg har mulighed for at  udtrykke min kreativitet ved at kreere collager i Hvisk Create, som er et program for Hvisk stylister. Jeg kan via mine collager nemt optjene point hos Hvisk. Disse point kan jeg bruge til at købe smykker fra Hvisk, samt produkter som Ganni i Hvisks Pointshop.

Q

Hvad synes du er godt ved det? 

A

Det er fedt, at jeg kan få lov til at være kreativ, og have mulighed for at style på min måde. Jeg kan godt lide at se, at mine billeder eller collager fungerer i tråd med det udtryk, som Hvisk har, og jeg elsker at få anerkendelse for det, jeg kreerer. 

Q

Hvad er dit bedste råd til andre, der gerne vil være det? 

A

Hvis du, ligesom jeg, er vild med at være kreativ og sætte dit eget præg på tingene, så synes jeg bestemt, du skal give det en chance! Spring ud i det, og øv dig i at tage gode billeder og lave fede collager.

 

Sabina giver nedenfor sine bedste stylingtips

Kombinér smykker
Der er absolut ingen grund til, at være bange for at kombinere guld og sølv. Så længe det går i rød tråd med Hvisk, samt passer til din stil, så kan det kun blive godt. 

Øv dig i at tage billeder
Det skal være god kvalitet.

Øv dig i at kreere collager
Giv den gas med farver eller sort hvid tema, og udforsk hvad der fungerer.

Sørg for at følge med i de seneste musthaves
Brug det i jeres billeder og collager. 

Du kan finde Sabina under hendes Hvisk stylist navn: sabina_zink på www.Hvisk.com. 

LÆS OGSÅ:  Musthaves til din indendørs regnvejrsdag 

Bliv stylist her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide