Fashion&Beauty

AVAVAV – et mærke, du skal holde øje med

YES! Hvis du også elsker lækker skandinavisk mode, så har Linda og Adam Friberg, som er skaberne bag Monki og Weekday-butikkerne og brandet Cheap Monday, nu lanceret mærket AVAVAV, som laver tidløse klassikere, produceret i Italien med et svensk og skandinavisk udtryk.

Hver uge vil det nye mærke AVAVAV afsløre en spritny capsule kollektion af city-chic styles, der kombinerer det svenske med det italienske håndværk. De begrænsede antal styles vil kun blive solgt online. 

Tanken bag AVAVAV-kollektionen er, at den skal kunne udfylde kvinders behov i alle aldre og give en essentiel og tidløs garderobe, der gør, at vi ikke behøver at købe tøj så ofte. What’s not to like? 

Her er et udpluk af den skønne AVAVAV kollektion, som kan købes på avavav.com

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *