AVAVAV – et mærke, du skal holde øje med

YES! Hvis du også elsker lækker skandinavisk mode, så har Linda og Adam Friberg, som er skaberne bag Monki og Weekday-butikkerne og brandet Cheap Monday, nu lanceret mærket AVAVAV, som laver tidløse klassikere, produceret i Italien med et svensk og skandinavisk udtryk.

Hver uge vil det nye mærke AVAVAV afsløre en spritny capsule kollektion af city-chic styles, der kombinerer det svenske med det italienske håndværk. De begrænsede antal styles vil kun blive solgt online. 

Tanken bag AVAVAV-kollektionen er, at den skal kunne udfylde kvinders behov i alle aldre og give en essentiel og tidløs garderobe, der gør, at vi ikke behøver at købe tøj så ofte. What’s not to like? 

Her er et udpluk af den skønne AVAVAV kollektion, som kan købes på avavav.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt