Sissel Edelbo lancerer bæredygtige statement tees

Vi har lige fra start, kastet vores kærlighed over Sissel Edelbo, som bygger på det mest fantastiske koncept. Som noget helt nyt lancerer de bæredygtige Sissel Edelbo Statement Tees – og vi er vilde med dem!

LÆS OGSÅ: Dansk design: Sissel Edelbo genbruger sarier fra Indien

De fine tees er fremstillet af en meget etisk producent, og er blevet produceret med omtanke for både miljø og samtidig de medarbejdere der producerer tøjet. Derudover er de bæredygtige tees produceret i TENCEL®, som er delikat og blødt, og som er fremstillet er træer, som er bæredygtigt fremstillet. De fede tees er derfor baseret på unikke fibre, som er super behagelige at have på!

Sissel Edelbo drømmer sig hen til et univers, hvor både mennesket og naturen er i hamoni med hinanden, og dette drømmende og perfekte univers, har de formidlet igennem disse tees med statements.

De fede Sissel Edelbo Statement Tees fås i tre forskellige designs: “BEYOND”, “CLUB UTOPIA” & “WE ARE STARDUST” i sart rosa, hvid og grå, som du kan se nedenfor. 

 

CLUB UTOPIA TEE // Hvid, rosa og grå
449 kr.WE ARE ALL STARDUST TEE // Hvid, rosa og grå
449 kr.BEYOND TEE // Hvid, rosa og grå
399 kr.


Fås online HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være