Kom med til et GRATIS & ekslusivt modeshow i Illum

På fredag den 8. september gentager ILLUM successen, og inviterer til Københavns største og mest eksklusive modeshow, hvor alle er velkomne.

LÆS OGSÅ: Læserevent: En dag som GOOD GIRL

ILLUM Fashion Show præsenterer de nye AW17-kollektioner, og man vil kunne opleve ikke mindre end 140 looks fra et stort udvalg af skandinaviske designere og førende internationale modehuse. Showet er stylet af stjernestylisten Pily Ottesen, som bl.a. er kendt for at klæde Birgitte Hjort Sørensen og Ellen Hillingsø på til den røde løber.

Skal du med? Så kan du glæde dig til en festlig aften med et kig på efterårets vigtigste musthaves, og få den helt rigtige runway feeling samtidig med at du nyder et glas bobler.  

Eventet er ganske gratis – alt man skal gøre er at tilmelde sig online lige HER.

Foto: Polina Vinogradova

Som noget ganske særligt kan ILLUM afsløre, at den populære upcoming model Victoria Schumacher fra Scoop Models, som blev scoutet i ILLUM i juni måned, vil komme til at gå ILLUM Fashion show. Hun har netop gået alle de store shows under Copenhagen Fashion Week – fra Designers Remix til Astrid Andersen og Cecilie Bahnsen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt