Væk opsigt med smukke statementøreringe fra Hvisk

Her i efteråret lancerer smykkefirmaet Hvisk en helt ny produktkategori, nemlig Fashion Jewellery, hvor du i den grad får mulighed for at få smykker, der understreger din personlighed.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du en fashion trendspotter

Selvom efterårsvejret lægger op til, at vi skal pakkes ind i stort og varmt tøj, betyder det ikke, at der ikke stadig er plads til at vække opsigt. Netop derfor er det helt oplagt at skrue op for volumen, når det kommer til dine smykker, og så er det jo et perfekt sammenfald, at Hvisk det seneste år har arbejdet på en række anderledes smykkeserier i kategorien Fashion Jewellery, hvor du for alvor kan lade din personlighed skinne igennem med de smukke statementsmykker.

Hvisk har nemlig skabt en bred vifte af statementsmykker, som repræsenterer tidens trends og dækker alt fra chunky futurisme, vintage glamour, abstrakt asymmetri til fyldig simplicitet – kort og godt, noget for enhver smag, hvad end du er til et enkelt og stilrent look, eller har lyst til at gå all in med noget mere opsigtsvækkende.

Som følge af produktudvidelsen har Hvisk også valgt at indgå samarbejder med de to smukke stilikoner og influencers, Maria Kragmann og Marie Jedig. Sammen med Maria Kragmann har Hvisk designet serien ’Link’, der kombinerer runde, bløde former og et råt udtryk, og som både passer perfekt til en bytur med veninderne, eller hvis man bare gerne vil lade som om, at man holder weekend på en onsdag 😉

Derudover er Marie Jedig, der er kendt for sin finurlige stil, blevet brugt som inspiration til designet af øreringen ’Nura’. En virkelig smuk ørering, der beskrives som legende, anderledes, feminin og det ideelle blikfang til at understrege et outfit.
En grund til, at vi virkelig har et soft spot for Hvisk, er, at det er mere end bare en almindelig smykkevirksomhed. De har et kæmpe udvalg af produktkategorier, og så er smykkerne til at betale, hvilket er et kæmpe plus i vores bog! Udover det er Hvisk også et community, hvor alle smykke- og modeinteresserede kvinder har mulighed for at blive trendspottere og præge Hvisk med deres kreative bidrag og personlige stil.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du med smykker 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og