Støt en god sag med dette års Knæk Cancer t-shirt

Igen i år har du mulighed for at støtte en god sag, når der sættes fokus på Knæk Cancer. Den skønne skuespiller, Stephania Potalivo, er blandt andet en af dem, der bærer dette års officielle Knæk Cancer t-shirt, som endnu engang er designet af InWear og Matinique.

LÆS OGSÅ: 8 ternede blazere, du må eje dette efterår

“Cancer er jo desværre en sygdom, som kan ramme alle, så hvis jeg kan være med til at skabe opmærksomhed omkring denne vigtige sag, så gør jeg det med glæde,” fortæller Stephania Potalivo.

Årets Knæk Cancer t-shirt tager udgangspunkt i aktiviteten omkring sidste års #knækcancerblomst på Instagram, hvor der blev lavet mere end 23.000 fortolkninger af den velkendte blomst.

 

Du kan købe T-shirten på Boozt.com til 249 kr., hvoraf 100 kr. går til Knæk Cancer. Og som noget særligt i år, giver Boozt.com dig mulighed for at vise din støtte endnu mere, ved at du kan komme med din kreative fortolkning af Knæk Cancer blomsten og dele den på Instagram med #knækcancerblomst.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være