Fem favoritter fra Stine Goya

Smukke, sarte farver og print med guld. Vi drømmer i den grad om at bære alle de smukke items fra Stine Goya. Egentlig vil vi gerne have det hele – men har forsøgt at begrænse os, så her får du vores fem favoritter. Men pas på, for vi kan ikke kan garantere, at du ikke bliver forelsket.

Beskyttelse til noget af det, vi har mest kært
Okay, vi er nok lidt besatte af feminine og lyserøde ting. Men helt seriøst, hvem kan stå for dette pink og guld cover til iPhonen? Når man er en lille smule besat og afhængig af sin smartphone, vil man i hvert fald gerne passe på den, og så har vi da en undskyldning for at bruge dette fine cover med Stine Goya logoet.


Cover fra Stine Goya til iPhone 6 og 6S, 250 kr.

Både til hverdag og fest
Vi elsker, når vi kan bruge vores kjoler til både hverdag og fest. Denne sorte sag, som minder os lidt om stjernehimlen med sine små guldprikker, vil vi enten bruge med et par farverige sneaks og en jakke udover til hverdag eller med nogle høje pumps og en masse smykker til en festlig begivenhed. Selvom det er en kropsnær kjole, er den udformet på en måde, så den ikke strammer over maven, og hvem vil ikke gerne bære sådan en kjole?!


’Fantastique Orion’ fra Stine Goya, 1.400 kr.

Fest på fødderne
Vi har helt og aldeles forelsket os i Stine Goyas velour pumps, som kan peppe ethvert kedeligt outfit op til at være det fineste i hele verden. Her til efterår og vinter, hvor det er lidt køligt om benene og fødderne, vil vi bruge dem med et par strømpebukser under til en kjole, eller med en lille gennemsigtig eller glimmer-strømpe i til bukser.


’Marta Rosado Velour Pumps’ fra Stine Goya, 1.800 kr. 

Print i fine farver
De fine, sarte forårsfarver er en evig favorit i vores garderobe, fordi de minder os om varmere tider. Denne skjorte i lækker viscose har det smukkeste print med gulddråber, som vi vil bære med bukser eller en nederdel på de dage, der trænger til at blive lyst en lille smule op.


’Parol Earth Viscose Skjorte’ fra Stine Goya, 1.600 kr.

Behagelig og fin på samme tid
Vi drømmer om at style disse smukke silkebukser fra Stine Goya med en hvid t-shirt eller skjorte, som vi kan have på på kontoret. Buksernes elastiktalje, brede bukseben, print og farver gør dem til den ultimativt behagelige og pæne buks, som enhver hverdags-garderobe har brug for. Man kan endda også få en silkebluse i samme print, hvis man er lidt mere modig.


Rays silkebukser, ’Gordian Clay’ fra Stine Goya, 2.000 kr.

Kan du heller ikke få nok af alle de fine ting fra Stine Goya? Så følg linket og oplev et stort udvalg på Blossom

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og