Winter is coming! Føl dig forførende under striktrøjen

Facts

Event: Doutzen Kroes x Hunkemöller

Hvor:
Amsterdam

Hotel: Hotel Arena

For lidt siden havde vi æren af at være med til endnu en lancering i samarbejdet mellem Hunkemöller og deres smukke ambassadør, Doutzen Kroes.

Endnu engang foregik eventet i Amsterdam, hvor de her præsenterede en meget fin og feminin lingeri-kollektion i de smukkeste omgivelser på Hotel Arena.

LÆS OGSÅ: Hunkemöller x Doutzen Kroes: A new love story begins…

Den perfekte location var med sin charme, sensualitet og fantastiske duft af kvinde med til at fuldføre oplevelsen af at blive præsenteret for denne helt igennem fantastiske kollektion.

Doutzens smukke lingeri-kollektion er inspireret af en af de nyeste modetrends, hvor let erotiske silhuetter og bondage-inspirerede detaljer kombineres med feminine og delikate blonder i douce farver.

Kollektionen er perfekt til styling af de fine blonder eventuelt under en skjorte eller en blazer, og giver et super elegant og råt look på samme tid. Og med årets dejligste sæson ventende lige om hjørnet, tænker vi at der ikke er noget i vejen med at føle sig forførende under strikken!

LÆS OGSÅ: Bliv lige så sej i træningslokalet som Doutzen Kroes

Så trænger lingeriskuffen til et boost, eller mangler du måske et kommende juleønske? Så er Doutzens Stories kollektion det perfekte match. Vi har samlet nogle af vores favoritter nedenfor, og så kan du finde resten af kollektionen lige her.


Venstre: BH, 349,99 kr. & trusse, 169,99 kr. // Midten: BH, 349,99 kr. & trusse, 169,99 kr. //
Højre: BH, 349,99 kr. & trusse, 219,99 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har