[single_post_category_name]

Støt Gadens Børn & få en fed t-shirt

Elsker du at støtte en god sag, og samtidig få noget ud af det selv? Så vil du elske dette velgørende projekt! Projektet er lavet i samarbejde med Just Female, samt Julie Pallesen, der står bag rejse-bloggen This Way by Julie Pallesen.

LÆS OGSÅ: Skønne december-items til under 1000 kr. 

Navnet på kollektionen er ”Take Me To…” og afspejler på perfekt vis Julies drømmende og farverige rejseunivers, som vi om nogen elsker!! (Pssst. Julie guider også til de skønneste feriesteder i vores ChriChri Magasin). Kollektionen støtter velgørenhedsorganisationen Gadens Børn, som Julie er ambassadør for, og arbejder med udsatte børn i Kolkata, Indien. Her arbejder de for at give gadebørnene en bedre verden, hvor alle børn har mulighed for at opleve en sund og tryg barndom.

Kollektionen består af disse to t-shirts med de lækreste print fra nogle af Julie Pallesens favoritdestinationer – og det er svært ikke at drømme sig væk, når man ser motiverne! 

Ved køb af en t-shirt går der 30 kroner til Gadens Børns arbejde i Kolkata. Så vil du støtte en god sag, og samtidig få en superfin t-shirt? Så kan du købe dem lige her til 349 kr.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide