Shop Christianes favorit items på udsalg

Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste der er blevet fristet af alle de fede items der er på udsalg. Der er jo virkelig SÅ meget lækkert. Boozt har så mange af mine favoritbrands, hvilket gør det ekstra svært ikke at blive fristet.

LÆS OGSÅ: 7 farverige strik til din januar

Men når det så er sagt, så er der ekstra godt grund til lige at overveje at få shoppet lidt i dag. Du kan nemlig få 15% ekstra rabat på alt udsalg hos Boozt! JA, udover den nedsatte pris. Det er jo fantastisk! Det gælder så mange fede mærker som Ganni, By Malene Birger, Billi B – you name it! 

Jeg har samlet mine favoritter på udsalg nedenfor, og så kan du jo selv hoppe ind og finde dine. For at få de 15% ekstra skal du bruge koden NOW20 og så skal du shoppe for min. 499 kr. Men det burde vidst ikke være noget problem 😉 HUSK, at det kun gælder i dag.

God shoppelyst de damer!

xxx Christiane

Artiklen indeholder reklamelinks.

Clutch fra By Malene Birger, før 499 kr. NU 349,30 kr.

T-shirt fra Ganni, før 399 kr. NU 239,40 kr.

Frakke fra Ganni, før 2199 kr. NU 1099,50 kr.

Støvler fra Billi Bi, før 1599 kr. NU 959,40 kr.

Bukser fra Day Birger Et Mikkelsen, før 1999 kr. NU 999,50 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være