[single_post_category_name]

Nyt dansk brand sælger unikke items

Hvis du ikke allerede har set det nye danske mærke BLAIRE, så kommer du stensikkert til det. BLAIRE er nemlig navnet på det nye danske brand, der som noget helt særligt laver de absolut smukkeste kapper. Vi er vilde med dem!

LÆS OGSÅ: 10 kjoler, der kan få dig i forårsstemning

Stine Hasselsteen Thomsen bor i Singapore og er kvinden bag brandet. Kapperne kan bruges til alt fra arbejde til fest – både sommer og vinter, og passer til alle slags kvinder, uanset om du er 20 eller 60. 

Get it before it’s gone
Vil du have fingrene i en af de skønne kapper fra BLAIRE, så skal du faktisk ikke tøve helt så meget igen. For der produceres nemlig et yderst begrænset antal af hver kappe, hvilket gør brandet ret specielt og unikt.

Vi har været så heldige at kunne stille Stine et par spørgsmål omkring det spritnye brand BLAIRE, som du kan læse nedenfor.

Q

Hvad ønsker du, at kvinder skal forbinde dit brand med? 

A

Jeg håber først og fremmest at mine kapper vil være en sikker “go to” i klædeskabet, som får dem til at føle sig lækre og rigtig godt tilpas. Jeg kalder dem “the unique supplement to your basic wardrope”, fordi alt efter hvad du har i din basis-garderobe, kan du style din kappe op og ned. Og så håber jeg selvfølgelig, at de vil forbinde BLAIRE med kvalitet, fordi jeg går meget op i at håndplukke de lækreste materialer. 

Q

Har du planer om at udvide den type tøj du sælger til at indholde
andre beklædningsgenstande end kapper? 

A

Ja, det har jeg. Men kapperne er mit hovedfokus, og jeg vil gerne have, at mine kunder først og fremmest lærer BLAIREs kapper at kende. Det brand-dna jeg arbejder ud fra, er at mine kollektioner skal være “Chic, Comfortable and Versatile” (chic, behageligt og alsidig/anvendelig, red.), og det er derfor vigtigt, at de kommende styles også har de kvaliteter. Jeg tænker bl.a. på at lave en fin kaftan-kjole, som vil være skøn både på arbejde, ferie og fest. Nu må vi se, mit hovedfokus er først og fremmest kapperne, hvor jeg bl.a. arbejder på nogle vild lækre i fake fur! 

 Q

Har du et favorit item fra din nuværende kollektion? 

Jeg elsker dem alle, men jeg er en evig fan af leopard, og derfor er jeg især vild med “The Ava”, som har det perfekte leopardmønster, og som i øvrigt er opkaldt efter min datter. 

_______________

Du kan se mere til BLAIRE på www.blaire.dk eller på Instagram @blairedk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide