[single_post_category_name]

Stjæl stilen: Meghan Markle

Indeholder reklamelinks

Dette er et uddrag fra en artikel oprindeligt bragt i det nye ChriChri-magasin The Good Read Issue, det kan købes i butikkerne, og du kan blive abonnent lige her.

Det kan godt være, at vores chancer for at blive prinsesse er blevet mindre, efter britiske prins Harry afslørede, at han havde friet til sin smukke kæreste, skuespillerinden Meghan Markle. Men når det nu endelig skulle være, så bebrejder vi ham ikke.

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: Disco queen

Vi har længe haft et stort lady crush på den populære skuespillerinde – faktisk i sådan en grad, at Christiane i sin tid interviewede hende, hvis du husker det? At hun oven i købet også er den kvindelige hovedrolle i vores absolut favoritserie ‘Suits’, som du kan se på ChriChriTV, gør ikke vores begejstring over hende mindre. Lørdag den 19. maj, fejrer parret kærligheden til hinanden med et overdådigt, royalt bryllup. Som optakt til dette har vi fundet tre af Meghans bedste looks. For vi synes, at prinsesser og boss ladies i den grad er værd at hylde i 2018!

 

1. Clarins Everlasting Cushion Foundation, 325,-

2. Manian By Malene Birger kjole, 1499,-

3. Clarins Wonders Perfect Mascara, 169,-

4. Julie Sandlau Imperial halskæde, 700,-

5. Julie Sandlau Imperial øreringe, 550,-

6. Carvela Kurt Geiger Arundel NP sko, 750,- (tilbudspris)

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide