Sådan matcher du din mand – på den stilede måde

At matche sin partner kan både være godt og skidt. Men her taler vi altså om at matche på den gode måde! Camping-habitten er pakket laaaangt væk 😉 Vi har fundet nogle items, som I sagtens kan bære begge to.

LÆS OGSÅ: SALE: Disse styles vil vi have fingrene i! 

Ure

Et ur er en lækker accessory, som klæder både mænd og kvinder. Hos designerure.dk har de et stort udvalg af Skagen ure – og der er lidt for enhver smag. Du kan enten vælge et af de mange Skagen dameurer, men hvis du er til et maskulint look er det også helt acceptabelt at vælge et Skagen herreur, hvis du spørger os.

Skagen Dameur Signatur, 1.198 kr. // Skagen Herreur Signatur, 1.298 kr. begge fra designerure.dk

Skjorter

En god skjorte går man bare aldrig galt i byen med. Ja, vi vil endda gå så langt og sige, at det også er helt ok, hvis du napper kærestens engang i mellem 😉 Meeen for hans skyld er det måske en meget god idé at investere i sin egen. Vi er for eksempel vilde med denne fra 2ndday!

Skjorte fra 2ndday, 490 kr. hos Boozt.com

Sneakers

Den her behøver vel dårlig nok en forklaring?! Vi ELSKER sneakers – de er praktiske, pæne at se på og så er de behagelige at have på – rent win!

Adidas sneakers, 879 kr. hos Zalando

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og