The Fashion Café hos &Tradition

The Fashion Café udvider til en hel uges herligheder under denne modeuge! Sidste gang Mercedes Benz afholdt  The Fashion Café, var det et arrangement sprængfyldt med spændende aktiviteter og events. Denne gang rykker The Fashion Café ind i de idylliske rammer hos &Tradition i København K, som vil komme til at danne samlingspunkt imellem shows for både gæster og deltagere i modeugen.

The hot topic for denne modeuges Fashion Café er BÆREDYGTIGHED! Dette kommer i høj grad til udtryk, når vi i løbet af den kommende uge blandt andet kan opleve Mercedes Benz’ første elektriske bil, samt når modeugen rundes af med The Fashion Cafés lørdagsevent ”No Waste Event” i den smukke gårdhave hos &Tradition med musik og gratis drinks!

Mildest talt bliver det en uge fyldt med kunst, modeudstillinger, showrooms, modeshows, ”fashion talks” og skønne picnickurve med bæredygtige lækkerier – der tilbydes selvfølgelig også kaffe to go!

The Fashion Café lyder som the place to be, både mellem shows og når man bare lige har brug for en opfrisker i beauty loungen eller et par afternoon cocktails! Caféen åbner op fra mandag den 5/8 til lørdag den 10/8!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og