Psssst! ASOS har en rabatkode til jer!

Kan vi ikke godt blive enige om, at mandage er træls? Weekenden er lige slut og let’s face it… Den gik aaaalt for hurtigt! Forhåbentligt kan denne nyhed fra ASOS forsøde din dag lidt og gøre den mere overskuelig at komme igennem 😉 Vi kan nemlig dele en rabatkode med jer! Yaaaay! ASOS deler ikke rabatkoder særligt ofte, så det er bare med at slå til, og især når den er på hele 20%! Find koden og nogle af vores favoritter fra ASOS længere nede. 

LÆS OGSÅ: Vores ASOS-favoritter!

ASOS DESIGN – Oversized ternet maxifrakke

ASOS DESIGN - Oversized ternet maxifrakkeDenne frakke fra ASOS DESIGN har alt dét, som vi leder efter i den perfekte overgangsfrakke! Den er da smuk, hva’?! Den kan både bruges om efteråret og om vinteren med en sweater under, og så er den både klassisk og tidløs grundet sit snit, farver og mønster. Du kan købe den lige her!

Only – ternet maxi-blusekjole

Only - ternet maxi blusekjoleOkay, indrømmet…. Vi har måske en ting for tern her på redaktionen, men det er altså også én af de største trends denne sæson, så hvorfor ikke omfavne den? 😉 Vi er vilde med denne fine kjole, der kan anvendes til både hverdag og fest; det handler bare om stylingen. Den vil også være pæn med en sweater over til vinter og fungere som en glimrende sommerkjole til sommer. Win-win! Den støvede grønne farve er også bare in lige nu! Du finder den lige her.

Bluebella – Claudia pyjamassæt

Bluebella - Claudia pyjamassætDette pyjamassæt er perfekt til de kølige vinternætter eller til at hygge rundt i derhjemme en søndag! Hvis du er modig i din stil, så kan du dog også bruge det med et par støvler til og voila; du er klar til en tur i byen. Du kan købe sættet lige her, og selve prisen er for både bukser og skjorte. Yay!

LÆS OGSÅ: Slut med tøjkrise: ASOS tilbyder next day-delivery

Det er i forbindelse med Halloween, at ASOS har valgt at forkæle alle deres kunder i Sverige, Danmark og Finland med en rabatkode på (hold på hat og briller) hele 20%! Koden gælder på ALT, og du kan bruge den fra mandag d. 28/10 kl. 09:00 indtil onsdag d. 30/10 kl. 09:00. Selve rabatkoden er: WITCHPLZ. Det er derfor nu, du skal købe den vinterjakke, sweater eller kjole, som du har sukket efter – vi skal i hvert fald liiiige ind og lure lidt og benytte den kærkomne rabatkode 😉

OBS! Koden kan benyttes flere gange af den samme kunde, men du kan maks købe for £500 før rabat per ordre, og den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide