Fashion&Beauty

Det bedste Black Friday-hack: Sådan får du fingrene i præcis det, du vil have

Indeholder reklamelinks

Er du typen, der sidder klar ved tastaturet, når klokken bliver 00.01 natten til Black Friday? Kender du så det der med, at man går i panik over, hvad det egentlig er, man gerne vil have og pludselig ender man med at have købt en mærkelig kjole, en asymmetrisk strik og et par for små jeans.

LÆS OGSÅ: ChriChri guider: 4 ting, der sikrer dig sund hud i 20’erne

But fear no more vi har det bedste Black Friday-hack (synes vi selv i hvert fald). Du kan nemlig forberede dig ved allerede at lave en ønskeliste/indkøbskurv hos dine yndlingssites, så er det er klart til Black Friday, så kan du altid vælge det fra, som skulle vise sig ikke at være på tilbud. Dermed får du dét, du alligevel ville have købt til en billigere pris, og du slipper for at gøre dig fejlkøb. Smart ikk’?

Her er hvad der ligger i vores indkøbskurv:

Kjole fra Gina Tricot

Køb den her

Kjole fra InWear

Køb den her

Frakke fra Minimum

Køb den her

Kjole fra InWear

 Køb den her

Guldsneakers fra Nike
Køb dem her

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *