Get The Look: Business Bae

Artiklen indeholder reklamelinks

Måske så du på Instagram igår, at Team ChriChri var til åbningen af den nye Gina Tricot-butik på Strøget i København. Aftenen bød på lækre Gina Tonics (you get it? ;)), sliders, god musik og godt selskab. Ja, magasinredaktøren fik endda ordnet sine bryn i brynbaren fra Benefit Cosmetics, som var sat op i aftenens anledning. Og selvfølgelig skulle der kigges på ALT DET LÆKRE TØJ, som der var derinde.

I næste uge holder vi en lille lancering af det nyeste ChriChri Magasin ‘The Self Made Issue’, hvor dresscoden er SUIT & TIE, derfor var ChriChri’s redaktør, Cecilie, på udkig efter et lækkert suit. Hun fandt 2 sæt og hun har endnu ikke besluttet sig for, hvilket et det bliver. Måske det bliver begge to, der er jo også snart en julefrokost på programmet. Du kan stemme på din favorit på vores Instagram.

Her kan du se de to sæt, hun skal vælge imellem:

SUIT No. 1

SHOP THE LOOK: Jakke // Top // Bukser // Taske // Støvler

SUIT No. 2

SHOP THE LOOK: Jakke // Bukser // Taske // Støvler

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Bianca Husher

    No.1

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og