[single_post_category_name]

Helena Christensen indgår samarbejde med H&M

Helena Christensen er et ikon blandt supermodeller verden over, men hun er også fotograf og kreativ direktør især kendt for udtryksfulde fotografier og en høj kvalitetssans.

Nu har supermodellen kastet sin kærlighed på H&M, og de to parter har samarbejdet om en stilsikker capsule-collection, der rammer butikkerne den 30/1-2020!

Vi kommer til at se t-shirts, sweatshirts og hoodies med print af nogle af Helenas smukkeste blomster-fotografier – vi elsker det allerede, ud fra sneak peak’et i galleriet ovenfor!

Læs også: Disse skønhedstrends skal du holde øje med i 2020

Helena Christensen lægger ikke blot fotografier til printene på den kommende kollektion, men hun har også skudt hele kampagnen, og fortæller “det har været en utrolig cool oplevelse at samarbejde med H&M, da jeg ikke blot har haft mulighed for at se mine fotografier komme til live i en kollektion, men også har haft mulighed for at se dem gennem linsen, da jeg skød kampagnebillederne. Jeg ville fange morgendagens generation, opmuntre dem til at være sig selv og lade deres personligheder skinne igennem.”

Vi glæder os til at se kollektionen i butikkerne den 30.januar!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide