Christiane: Smykkerne jeg aldrig går ud uden!

Det kan ikke komme bag på de fleste af jer, at jeg elsker at “pynte” mig – jeg ELSKER jo, når Signe Eflund og jeg har glam-sessions hver fredag til Vild Med Dans – åh det savner jeg lige nu! Men jeg har det også bare så godt med mig selv, de dage jeg render rundt derhjemme i sweatsuit eller PJ’s! Jeg føler mig altid godt tilpas, og jeg føler langt hen af vejen at mine smykker er med til at hive mit mood up, selv hvis jeg bare har en grå søndag iført pyjamas eller sweats. Put some BLING on it – you know!?

Jeg sværger altid til mine yndlings smykker fra Halbertstadt! Jeg elsker jo gode historier, og jeg tror også det er derfor Halberstadt har en særlig plads i mit hjerte – det er en familieejet virksomhed der har de fineste smykker København. De har deres helt særlige lille forretning tæt på Kongens Nytorv, og den har faktisk eksisteret i 175 år! Jeg elsker den følelse jeg får, når jeg træder ind i deres butik – det er næsten som at forlade København, og træde ind i et dekadent og glimtende univers. Man føler sig SÅ velkommen, og man bliver mødt af en familie, der brænder for og elsker smykker – og ikke mindst at hjælpe deres kunder med det rigtige valg til dem. Peter ejer forretningen med sin kone Susanne, som også designer. Deres børn Stephanie og Christian er lige så stor en del af forretningen, og du kan virkelig mærke, at det er et fælles hjertebarn – selv familiens hund Misty, kan du være så heldig at møde dernede.

Læs også: Behind The Scenes med Christiane

Det er også ofte deres smykker, jeg bærer, når jeg er vært på Vild Med Dans – de betyder simpelthen så meget for mig, at det ikke kan være anderledes. Og nå ja, så kan vi vel også godt blive enige om at “diamonds really ARE a girls best friend”? 😉  Vi kender hinanden så godt efterhånden, at de kender min stil og ved hvad jeg kan lide, og det gør virkelig et besøg dernede så meget mere specielt. Jeg elsker, når man virkelig føler sig hørt og set i sådan en situation! Ofte er det jo også i forbindelse med nogle store beslutninger eller køb, såsom vielsesringe, den første store gave til sig selv eller noget helt tredje, at man besøger sådan en forretning, og derfor skal man også føle sig tryg og tilpas ved dem man får hjælp af. Husk også på, at det er okay at aflægge forretningen mere end ét besøg. Man behøver ikke træffe sin beslutning første gang, for nogle gange skal man også lige sove en ekstra gang på hvilket valg man skal træffe! Det var faktisk sådan jeg lærte familien at kende – for en del år siden, da jeg ville forkæle mig selv med en lille mig-fejringsgave. Der lykkedes det mig først at tage en beslutning efter et par besøg hos Halberstadt. Men jeg har også båret den ring, jeg valgte, hver dag lige siden <3

https://www.instagram.com/p/CAXVDl4Adsr/

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være