[single_post_category_name]

Kim Kardashian overrasker med kjolevalg til The Met Gala

Kim Kardashian ved om nogen, hvordan man skaber overskrifter, og til dette års Met Gala gør hun ingen undtagelser. 

LÆS OGSÅ: 6 Mors Dag-gaver til under 300 kr.

For det første er det kun anden gang, at hende og kæresten Pete Davidson tropper op på den røde løber sammen, for det andet har hun farvet den karakteristiske mørke manke blond og for det tredje er hun iført den ikoniske kjole, som Marilyn Monroe bar, da hun sang “Happy Birthday, Mr. President” for John F. Kennedy.

Om kjolevalget udtalter Kim til amerikanske Vogue:

“Ideen kom rigtigt til mig efter The Met Gala i september sidste år. Jeg tænkte, hvordan ville jeg havde gjort, hvis jeg ikke var gået med Balenciaga looket (du ved, dengang hun bogstavelig talt var iklædt sort fra top til tå). Hvad er det mest amerikanske, du kan komme i tanke om? Og det er Marilyn Monroe,” forklarer hun og uddyber:

“Nu om dage kan alle gå i en gennemsigtig kjole, men dengang var det ikke sådan. Det er den originale ‘naked dress’. Det var derfor, det var så chokerende.”

Kim ejer ikke selv kjolen, men har lånt den af Ripley’s Believe It Or Not-museet, og fordi den ikke kunne sys til, var Kim nødt til at tabe sig for at kunne være i kjolen. For første gang hun prøvede den, fik hun sig nemlig en overraskelse:

“Jeg har altid troet, at hun var ekstremt kurvet. Jeg forestillede mig, at jeg ville være mindre nogle steder, hvor hun var større, og større nogle steder, hvor hun var mindre. Men da den så ikke passede mig, havde jeg lyst til at græde, for den kunne ikke ændres overhovedet.”

Med kun et par måneder til at The Met skulle løbe af stablen, fra da hun første gang prøvede kjolen, havde Kim to valgmuligheder: At tabe sig eller at finde noget andet at tage på. Men for Kim var der kun én mulighed.

“Det var det her eller ingenting,” fortæller hun Vogue, så hun gik herefter til (hvad nogen ville kalde) ekstremerne for at kunne klemme sig ned i kjolen.

“Jeg havde en saunadragt på to gange om dagen, mens jeg løb på løbebånd, jeg har slet ikke rørt sukker og kulhydrater og kun spist grøntsager og protein,” forklarer hun, “Jeg har ikke sultet, men jeg har været på en streng diæt.”

Næste gang hun prøvede kjolen en måned efter, passede kjolen som hånd i handske.

“Jeg kunne græde tårer af glæde, da jeg fik den på,” fortæller hun.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide