[single_post_category_name]

Triumph laver ny shapewear til SS15

Shapewear er for mange kvinder lidt af et tabu. Denne støttende form for undertøj opfattes oftest ikke som flatterende eller lækkert – dette ønsker undertøjsmærket Triumph at lave om på. Mærket har nemlig lanceret en ny SS15 shapewear kollektion, der er den letteste og tyndeste til dato. 

Kollektionen hedder Sculpting Sensation og vil være ude i butikkerne fra februar 2015. Den er designet til at give dig en slank silhuet, som ikke kan ses under tøjet. Denne shapewear er komfortabel, men samtidig let, transparent og smuk. Triumph har altså designet de enkelte dele til på én og samme tid at være effektive og sætte form på de såkaldte ’problemzoner’, men samtidig føles lette og bevægelige at have på.

Kollektionen fås i en sart rosa, grå eller vanilla og består blandt andet af en florlet bodystocking, en pikant bodydress, højtaljede trusser og forskellige BH’er.

Kort og godt kan man sige, at denne shapewear kollektion er perfekt til at holde styr på kurverne.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide