Christiane i nyt samarbejde

Vi har længe glædet os til at dele denne nyhed med jer, og nu er det endelig blevet tid. Der er blevet gættet og gisnet omkring Christianes nye samarbejde, men nu behøver I ikke gætte længere. Vi kan nu med stor glæde fortælle, at vores chefredaktør Christiane Schaumburg-Müller O’Connor har indgået et spændende samarbejde med Bianco, som lanceres til foråret. Som resultat af det nye samarbejde kan vi nu løfte sløret for den unikke Bianco by Christiane skokollektion. Det er en kollektion, der emmer af luksus med materialer i højeste kvalitet og fokus på fine detaljer.

”Jeg går meget op i at udstråle min personlige stil og derfor er jeg utrolig glad og taknemmelig for at have fået muligheden for at designe mine drømmesko. Den færdige kollektion rummer alt, hvad der er vigtigt at have i sin sommergarderobe. Jeg håber folk kommer til at elske kollektionen lige så højt som jeg gør” udtaler Christiane begejstret om den nye kollektion.

[Galleri er udgået]

Kollektionen består af 6 forskellige skomodeller, som alle kan tages i brug til sommerens forskellige lejligheder. Om det er en afslappet dag i solen, diverse koncerter på de danske festivaller eller om du skal til sommerens hotteste cocktailparty – du kan finde skoene til lejligheden i Bianco by Christiane.
Det er en sexet kollektion, hvor der samtidig er fokuseret på komfort. En kombination af materialer og chunky gulddetaljer giver den sexede kollektion kant med et råt og sofistikeret udtryk.

Kollektionen vil være tilgængelig i Biancos butikker i hele landet og på Biancos webshop fra d. 19. Marts 2015 til priser fra 799,- – 1299,- DKK. Vi her på redaktionen er allerede forelskede i kollektionen – det bliver et stensikkert hit til foråret og sommerens mange kommende oplevelser. Glæd jer!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide