TheBodyShop samarbejder med Amnesty

Der er desværre alt for mange voldtægtssager, som aldrig kommer for en dommer. Undersøgelser viser, at dette er tilfældet i 6 ud af 10 anmeldelser af voldtægt. Selvom ofret har haft fysiske mærker efter vold, bliver sager alt for ofte afvist, hvis ofret kendte sin voldtægtsmand eller hvis hun havde udfordrende tøj på.

The Body Shop har indgået et samarbejde med Amnesty i forbindelse med deres kampagne, ’My Body My Rights’, for at gøre en forskel for voldtægtsofre i Danmark. I denne forbindelse vil der være en underskriftsindsamling i alle The Body Shop-butikker samt på nettet fra d. 01. marts til d. 15. april, som vil blive bragt videre til justitsministeriet. Man kan også sende en sms med koden ’KVINDE’ til 1220.  

Hvis du ønsker at gøre en forskel for voldtægtsofre i Danmark, så gå endelig forbi din nærmeste The Body Shop, besøg deres hjemmeside eller send en sms. Every signature counts!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet