Anne Bech – ’Tab dig hvor du vil’

Vi er meget stolte af vores health contributor, Anne Bech, som netop har udgivet sin syvende bog ”Tab dig hvor du vil”. Det er en bog, der giver dig et effektivt 10-ugers forløb med specifikke, skræddersyede kost- og træningsplaner til flere forskellige kropstyper. Ligegyldigt om de stædige kilo sidder på lår, baller, arme eller mave, så er der et program, som netop fokuserer på dét område DU kæmper med.

En del af de forskellige træningsprogrammer er ens for alle kropstyper, men der er bestemt også mange forskelle. Derfor indeholder denne nye bog både guides til den optimale livsstil, specifikke kostplaner og særlige kostplaner. Bogen har ca. 40 opskrifter, som både indbefatter supper, salater og hakkebøffer, men også den såkaldte ’kagedåse’, som består af bland andet opskrifter på is, pandekager, brownies og risbudding. Det skulle man næsten ikke tro, men det er faktisk rigtigt!

Vi har allerede været igennem bogen flere gange og vi har fået blod på tanden – nu skal de kilo have en over nakken, så vi kan stå skarpt og være klar til den kommende bikini-sæson! Er I med os?

Hvis det kunne være noget for dig, så gå ind og køb bogen her. God træning, ladies!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og