Fashion&Beauty

Bæredygtig mode – H&M Conscious

H&M er endnu engang på banen med en ny og lækker kollektion. Denne gang er det et fokus på bæredygtighed, der adskiller kollektionen fra H&M’s resterende kollektioner. I den nye SS15 Conscious Exclusive-kollektion er der fokus på kjoler og håndtrykte tekstiler i et elegant look med kant i mere bæredygtige materialer. De enkelte styles er præget af global indflydelse, fra japansk-inspirerede draperinger til afrikansk udsmykning med et trendy twist. Hvert item er lavet af materialer såsom økologisk silke, økologisk bomuld, økologisk hør og genbrugt polyester. Som et nyt tiltag genbruges pailletter og perler i den nye kollektion, netop som et led i strategien, der arbejder på at gøre kollektionen mere bæredygtig end nogensinde før. Kollektionen er det seneste tiltag i H&M’s langsigtede forpligtelse mod mere bæredygtig mode.

Skuespillerinden Olivia Wilde, som er kendt for sit engagement i bæredygtighed og miljømæssige sager, er ansigtet for Conscious Exclusive SS15-kampagnen. ”Bæredygtighed er en af mine største lidenskaber. Jeg er stolt over at være ansigt for H&M Conscious Exclusive, en kollektion, der viser stilfuldheden i bæredygtighed,” siger Olivia Wilde om samarbejdet. 

H&M Conscious Exclusive SS15 kan købes i 200 udvalgte butikker verden over samt online fra d. 16. april 2015. I kan godt begynde at glæde jer – kollektionen er helt fantastisk! Du kan tage et kig på de skønne items i galleriet ovenfor. Enjoy!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *