Christiane sælger ud af garderoben

Det er ingen hemmelighed, at vores skønne chefredaktør, Christiane S-M O’Connor, er lidt af et stilikon. Hun har altid gået meget op i mode og gjort det til en dyd, at klæde sig godt og lækkert. Nu er det velasorterede klædeskab efterhånden ved at være fyldt op, og det er tid til at få solgt ud af godterne. Derfor har du nu chancen for at få fingrene i en masse lækkert secondhand designertøj. Christiane sælger nemlig ud af sit klædeskab hos Fashionistas!

Eventet foregår over fire dage, nemlig:

·   Onsdag d. 25. marts kl. 11-18.

·   Torsdag d. 26. marts kl. 11-18.

·   Fredag d. 27. marts kl. 11-18.

·   Lørdag d. 28. marts kl. 11-15.

Eventet finder sted hos Fashionistas i Store Kongensgade 40H, 1264 København K.

Kom forbi og oplev lækkert designertøj i massevis, velsmagende bobler og virkelig gode priser. Christiane vil selv være til stede under eventet onsdag, hvor der er mulighed for at stille hende spørgsmål om mode, skønhed og livet. Tilmelding er ikke nødvendig – døren er nemlig åben for alle! Vi glæder os til at se jer!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide