MAGENTIC – nye smykker fra Jane Kønig

MAGNETIC er navnet på en ny linje af øreringe, som er designet af Jane Kønig. Selve navnet på smykkelinjen fortæller meget om smykket, idet funktion og udsmykning er smeltet sammen i disse nye øreringe. Nøgleordet er frihed, og smykket tilbyder dig netop dette, da smykket ikke kræver en piercing, men kan placeres præcis hvor du vil have det i øret. Øreringene fra MAGNETIC er fæstnet til øret med en magnet, og kommer i flere forskellige størrelse, farver og udtryk. Med disse smykker kan du eksperimentere med dit look – du kan være klassisk den ene dag, og være vild den næste dag med et farverigt smykke. Valget er dit, udtrykket er dit og Jane Kønigs MAGNETIC gør det muligt!

”Jeg ville lave et smykke der var noget ballade over. Øreringene indbyder til fest og farver, men giver samtidig mulighed for at dresse et ’jeans og t-shirt’ look op til noget ud over det sædvanlige. MAGNETIC giver frihed til at lege med dit look, og udsmykning bliver til noget helt nyt!” siger Jane Kønig selv om den nye smykkelinje.

Øreringene kommer i butikkerne til april og forhandles i farverne blå, rosa, hvid, gul grøn og orange. Prisen ligger ved DKK 600-1000. Vi glæder os meget til at få fingrene i de fine MAGNETIC ørering! Men spørgsmålet er: hvilken farve skal man vælge?

Se her en kampagnevideo, hvor de smukke øreringe er i fokus!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt