Rabens Saloner åbner flagship store

Fashionbrandet Rabens Saloner blev lanceret i 2006 af stifter Birgitte Raben. Fire år senere i 2010 lancerede brandet eget interiør, som i dag udvikles af brandets egne interiørdesignere. På fredag d. 13. marts 2015 tager fashionbrandet officielt springet ud i at åbne sin første flagship store. Butikken er i tråd med brandets designfilosofi fyldt med personlige detaljer og opbygget i kvalitetsstærke råmaterialer. Den ligger i Møntergade i København og har hele 300 m2 fordelt på tre etager. Når Rabens Saloner slår dørene op til sin nye flagship store kan man opleve Birgitte Rabens sans for uhøjtidelig, men stilsikker fashion og interiør, som sælges i mere end 14 lande fra Japan til USA.    

Birgitte Raben har indgået et samarbejde med Frans Truelsen, som er kendt som stifteren af fashionbrandet Ganni. De har sammen startet selskabet Rabens Atelier, som de ejer 50/50.
”Med Frans ombord har vi fået mulighed for at udleve vores vision, om at udvide brandets forretningspotentiale med retail, og jeg glæder mig meget over samarbejdet.” udtaler Birgitte Raben.

Vi er meget spændte på at komme indenfor i Rabens Saloner og opleve et designunivers, der er sammensmeltet i fashion og interiør. Den store åbning er altså fredag d. 13. marts 2015 kl. 10-19 i Møntergade 19, 1116 København K.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og