[single_post_category_name]

Saint Laurent åbner i Illum

Som de fleste nok ved, er Illums stueetage blevet transformeret til et rent modemekka fyldt med nogle af verdens førende luksusbrands. Brands som Valentino, Loewe og Balenciaga har åbnet butik i den seneste tid og nu er endnu et verdenskendt luksusbrands klar til at slå dørene op for en stor og ekstravagant butik, nemlig Saint Laurent.

Med chefdesigner Hedi Slimane i spidsen, er denne nye Saint Laurent forretning i minimalistisk stil med alle de andre Saint Laurent forretninger rundt om i verden. Konceptet i forretningen er en fysisk udformning af brandets nye visuelle identitet, som i sin mest simple form er minimalistisk og arkitektonisk. Der lægges vægt på rige materialer såsom marmor, og forretningen skal afspejle en lækker og luksuriøs atmosfære. Designet er moderne og nytænkende – der lægges vægt på kontraster mellem mørkt læder og glas, der er ekstra klare, og der er spejle næsten overalt.

Vi glæder os som små børn til at komme indenfor i den nye Saint Laurent forretning, som åbner i morgen d. 28. januar 2015. Skal du også ind og opleve det minimalistiske univers?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide