STORM & MARIE by Batavus

Her på redaktionen blev vi meget begejstret, da vi hørte nyheden om at cykelproducenten Batavus igen i år har valgt at lave en ny ”designcykel” denne gang i samarbejde med et helt særligt dansk tøj brand: STORM & MARIE.

Lotte Bundgaard Sommer, Country Manager hos Batavus DK udtaler:

”I vores univers hører cykler, livsstil og mode unægteligt sammen. Det faldt os derfor helt naturligt igen i år at indgå et samarbejde med et dansk fashion brand. I år er vi utrolig stolte af at kunne løfte sløret for samarbejdet med det unge, fremadstormende danske brand STORM & MARIE.”

Kim Vedel Hansen, CEO hos STORM & MARIE tilføjer:

”Cyklen og livsstilen omkring cyklen har de seneste år bevæget sig tættere på de værdier, der er gældende i modebranchen, og for flere og flere er cyklen i dag en del af den personlige fortælling.

Sammenlignet med den klassiske dame/herrecykel som hersker bybilleder i København, var vi relativt tidligt i processen sikre på, at vi ville skabe en cykel, man både kunne cykle stærkt og langt på. Derfor har vi haft en del tekniske samtaler omkring vægt, aero dynamik og siddepositioner. Cyklerne skulle være tilgængelige og brugbare, men naturligvis cool i design og form. Vi ønskede også at bringe et produkt fra “vores” verden med i designet. Damecyklen leveres med vores fortolkning af en “toolbag”, en lille aftagelig taske bagpå sædet i print fra vores spring/summer 2015 kollektion.“

Resultatet er to lette bycykler, hvor der er lagt vægt på det minimalistiske og nordiske udtryk med refererende til ældre bane- og racercykler. Cyklerne er lette at benytte i byen, og er praktiske til daglige gøremål og pendling frem og tilbage.

Cyklerne forventes i handlen fra april måned 2015 – så mangler du en smart ny bycykel kan du se mere på: www.stormandmarie.com & www.batavus.dk

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og