Fashion&Beauty

Sports ‘n Yoga: the best of both worlds

Nu er der super spændende nyheder til alle de sportsinteresserede. Vores faste og seje TRACKS træner, Cecilie Mathorne, har nemlig lanceret det unikke og dødseje koncept: Sports ‘n Yoga.

Et koncept som på bedste vis kombinere de bløde elementer fra yogaens verden, med de mere hårde elementer fra sportens verden.

I denne forbindelse inviterer Sports ‘n Yoga i sommer til spændende retreat på naturskønne Møn, hvor der fra d. 23. til 26. juli vil være fokus på kombinationen mellem open water svømning og yoga.

Open Water and Yoga retreatet er perfekt for dig, som kunne tænke sig at prøve kræfter med svømning på åbent hav, dig som overvejer et triatlon, eller dig, som bare gerne vil blive en bedre svømmer. På Møn vil du ikke kun få en fantastisk og unik oplevelse, du vil også få redskaberne til at restituere og skabe mental og fysisk balance – whats not to like? 

Opholdet koster 2995 kr. og som supplement til svømmetræningen vil der ligeledes være vegetarisk kost, undervisning og lækre foredrag fra kompetente undervisere. 

Hvis du ligesom os har forelsket dig i konceptet, kan du læse mere om programmet her

Og så opfordrer vi desuden de interesserede til at kigge forbi Svanemølle stranden i morgen, lørdag d. 20/7, hvor der vil være kick off event fra 11-00-12.00.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *