Apple lancerer måske ny iPhone i næste måned

Hvis du tænker på at købe en ny iPhone, skal du måske lige vente et kort øjeblik. Apple afholder nemlig et stort event d. 9 september, og hvem ved måske der kommer et nyt lille vidunder på markedet. Firmaet har lanceret nye iPhones på denne tid af året siden år 2011, datoen er dog ikke bekræftet endnu. Men hvad kan vi forvente? Rygterne siger, at den nye iPhone vil se ud som iPhone 6, men med hardwareændringer. Vi venter i spænding!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og