Danske drenge vil cykle til Afrika

På ChriChri elsker vi folk der kører god stil, i alle livets henseender. Og god stil, det er præcis hvad de fire jyske gutter; Kristian, Anders, Sune og Jakob i den grad må siges at besidde.

Den 18. august stikker firkløveren nemlig af sted fra Kongens Have, med udsigt til at skulle tilbringe fire lange måneder i cykelsadlen (ja du læste rigtigt, fire måneder!), før de omsider har tilbagelagt de godt 8.000 km, der skal bringe dem til Sifoe i Gambia. Og hvorfor i alverden kaster man sig så ud i sådan et vanvidsprojekt, spørger du nok dig selv? Det gør man i den gode sags tjeneste, og for lige netop dét, fortjener drengene altså et ”thumbs up” med på vejen. 

Det alternaive fundraising projekt, er en del af det såkaldte ”Ride to education”. Et projekt, der sætter fokus på rettigheden til uddannelse. Den indsamlede fundraising fra projektet går i dette tilfælde ubeskåret til bygning og driften af et education center i Sifoe, Gambia. Målet på centeret vil på sigt være at uddanne og engagere unge mennesker, således at de får viljen og de faglige kompetencer til at komme på arbejdsmarkedet, og herved skabe et gunstigt eksistensgrundlag for deres fremtid. Og hensigten er, at drengene skal hjælpe med at færdigbygge samt arbejde med de unge mennesker på centeret, når de omsider har tilbagelagt de godt 8.000 km., der venter på ruten til Afrika.

Man kan ikke andet end tage hatten af for drengenes projekt, og deres vilje til at ændre verden til det bedre. Det er sejt, og i den grad god karma. Her på ChriChri ser vi i hvert fald frem til at følge med i det vilde cykeleventyr, og krydser finger for at drengene har hvad der skal til, for at stå imod de garanteret ømme balder, Saharas sandbanker, krybdyr for endelig ikke at forglemme; modvinden!

Drenge, vi hepper på jer. Rigtig god tur!

Vil du vide mere om projektet?

Mød drengene her eller på facebook. Og læs samtidig mere om projektet, se hvordan du kan bidrage, og find en udførlig beskrivelse af den hæsblæsende rute, de fire unge mænd har i vente.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og