[single_post_category_name]

Design din helt egen Magnum-is

Siden lanceringen af den første Magnum-is for hele 26 år siden, er isen sidenhen blevet lavet i utallige limited edition-udgaver, med overtræk af alt fra sølv til pink champagne.  

I dag d. 11. august slår Companys på Strøget i København endnu en gang dørene op for en Magnum Pleasure Store, hvor man kan få lov at designe sin helt egen udgave af den berømte Magnum-is.

”Magnum er en klassiker blandt danskerne og er for nyligt blevet kåret som den bedste i Politikens test af luksus-is. Og derfor synes vi, det er sjovt at give mulighed for at designe din helt egen udgave af isen. Det er samtidig inspirerende for os at se de mange gode bud på en anderledes og indbydende Magnum-is”, siger Marie Louise Mogensen, Brand Manager hos Magnum.

Det er kun din fantasi der sætter grænser i Magnum Please Store, hvor du kan designe din is med forskellige typer overtræk og drys, og som et nyt tiltag kan du nu også forevige din is i det professionelle fotostudie i butikken. Synes du dit billede fortjener at blive set? Så del det med #MigOgMinMagnum og #MagnumSS16 – de bedste billeder vil nemlig blive udvalgt til Magnums Lookbook SS16.

Magnum Pleasure Store har åben fra d. 11.-23. August kl. 11, i Companys Original på Frederiksberggade 24, 1459 København K. 

Magnum1.png

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide