Jennifer Anistons top hemmelige bryllup

Efter at have været forlovet i tre år, er ”Friends”-stjernen Jennifer Aniston i al hemmelighed blevet gift med sin nuværende mand Justin Theroux. Brylluppet fandt sted i deres hjem i Los Angeles, hvor der var dækket flot op i haven og rygterne går på, at det var et ”surprise” bryllup for deres gæster, som troede de skulle til Justin’s 44 års fødselsdag. Gæstelisten inkluderede store stjerner fra bl.a. Friends serien som: Courtney Cox og Lisa Kudrow, samt Chelsea Handler. Vi er spændt på, at se endnu flere billeder fra det super hemmelige bryllup.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og