Velgørenhed der pynter

Alle kvinder har en passion, en styrke og særegen karisma. Det fremhæves i de nye smykker fra projektet ‘Jewelry for a good cause’  som sætter fokus på, at man sagtens kan kombinere personlige værdier med noget så håndfast som et smykke. Kollektionen er designet af Annemette Djernæs i samarbejde med store og stærke personligheder som Hella Joof, Mia Lyhne, Lisbeth Østergaard og Ann Lind Andersen.

”Jeg beundrer stærke personligheder, og især stærke kvinder, der tør være sig selv, har energi og en utrolig livsglæde og går efter deres drømme på hver deres måde. Kvinder som både går op i hårde og bløde værdier, og tænker på andre og andet end dem selv. Kvinder som bruger deres særegne karisma på at hjælpe andre. Det er det projektet ‘Jewelry for a good cause’ går ud på.-, Annemette Djernæs, CEO’ Jewelry for a good cause’.

Æstetik og karisma forenes i dette nye projekt, da overskuddet går til velgørende formål.Hver kvinde i projektet har nemlig valgt et formål, som står deres hjerte nær.

Kollektionen ‘Jewelry for a good cause’ lanceres på Copenhagen Fashion Week SS16 d. 5. august 2015, og kan derefter købes på webshoppen på Jewelry And Love og hos udvalgte forhandlere.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være