Fashion&Beauty

Oh Land indspiller duet med Sebastian 

Har man set Toppen af Poppen på TV2, har man også set disse to kunstnere fortolke hinandens sange i programmet. Men nu er mødet mellem de to sangere blevet til sød musik og Oh Land vil være at finde på den kommende udgivelse ”Sebastian. De Bedste Sange”, som udkommer den. 18 september i år.

Blandt de nye numre er sangen ”Skjulte Øjne”, hvor Oh Land medvirker. Under optagelserne til TV-programmet fandt de to musikere hinanden i et kreativt miljø. Mødet skabte et fantastisk bånd og det har udviklet sig til et gode samarbejde.

Sebastian fortæller ”Der er en særlig klang i hendes stemme. Hun besidder en stor portion alsidighed og er et positivt væsen. Jeg holder meget af hendes legende tilgang til tingene. Jeg opfandt navnet ‘Musik Pippi’ til hende, og det tror jeg hun var glad for.”

Men Sebastian var ikke den eneste der følte et bånd mellem de to.

Oh land fortæller: “Jeg følte straks et fælleskab med Sebastian. Han spillede mig en af sine nye sange, og jeg spurgte lidt kækt om han ikke skulle have mig til at synge med på den. Det sagde han ja til. For mig, er han er en af vores allerstørste melodi- og tekstforfattere.”

Den nye sang byder på et samfundskritisk budskab og vi vil kunne læse teksten som et opråb mod den generelle overvågning som vi oplever i vores dagligdag.

Vi glæder os helt vildt til at opleve det musikalske samarbejde mellem de to dygtige kunstnere.

Du kan læse mere her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *