It’s getting hot in here

Vi er sikre på, at vi ikke er de eneste som har stået med børsten i hånden og skrålet med på sangen “Dilemma” med Nelly og Kelly Rowland. “Dilemma” og “Hot in herre”, er blot to af de sange vi kender fra den amerikanske rapper – Nelly. Vi er vilde med ham og nu er der gode nyheder! 

Den 10. december giver Nelly koncert på Godset i Kolding. Den eneste koncert på dansk jord på rapperens nuværende turné. År 2000 var året hvor Nelly brød igennem med albummet “Country Grammar”, som nåede en 1. plads på den amerikanske Billboard Top 200. 

Vil du også have en billet, skal du være hurtig! Billetsalget starter i morgen kl. 10 på Godset.net

Team ChriChri er mere end spændte på Nelly’s koncert i Danmark og vi glæder os til at skråle med når han giver den gas på scenen! Lyt til redaktionens yndlingssang fra den dygtige rapper her: 

Kilde: Gaffa

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2