[single_post_category_name]

Kim Kardashian elsker Halloween – Pick a favourite

Vi kan nok ikke løbe fra, at Kim Kardashian er én af vores favorit realitystjerner! Så når datoen imorgen skriver d. 31 oktober, kan vi jo ikke lade vær, at vise jer nogle af Kim’s vildeste Halloween outift’s!

Hvert år ser man hende gå “all in” i en masse forskellige kostumer. Og ja, hun elsker Halloween: 

“Jeg ELSKER Halloween. Som barn fejrede jeg Halloween på min fødselsdag, fordi de ligger så tæt. Jeg elsker at se tilbage på kostumerne fra dette årti. Jeg bliver nødt til at finde på et kæmpe kostume til næste år! I år er jeg selvfølgelig begrænset, men, jeg tror, min favorit var Prinsesse Jasmin,” skriver Kim Kardashian på sin hjemmeside. 

Gad vide om hun har fundet på noget i år trods baby-bulen?! Redaktionen venter i spænding! 

Nedenfor har vi samlet en masse billeder af Kim i hendes mange kostumer, pick a favourite! 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide