Miley Cyrus vil give koncert uden tøj på

We know she is wild! Men det her er nok noget af de vildeste vi har hørt fra sangerinden. Miley Cyrus planlægger at afholde en nøgenkoncert sammen med The Flaming Lips.

Miley Cyrus vil gerne have, at både hun, bandet og publikummet skal være HELT nøgne og undervejs overhældes med mælk, eller i hvert fald noget der ligner mælk. 

Forsanger for The Flaming Lips, Wayne Coyne skriver på sin Instagram profil: “Seancen skal optages som en del af musikvideoen til Miley Cyrus’ sang “Milky Milky Milk” fra hendes seneste album,” Instagram-opslaget melder dog DESVÆRRE ikke noget om, hvor eller hvornår koncerten vil foregå.

Miley Cyrus og bandet drager på en fælles klubturné i USA sidst i november. Vi er nok ikke de eneste der er interesserede i en billet, eller hvad?

Hør sangen “Milky, Milky Milk”: 

Kilde: Gaffa 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være