[single_post_category_name]

Pregnant-theme til Kim Kardashian’s surprise-party

Stort tillykke til Kim Kardashian West som fyldte 35 år onsdag d. 21 oktober. Der er vidst ingen tvivl om, at hendes mand gør en stor dyd ud af, at forkæle sin gravide kone.

“Min mand skipper aldrig chancen for at overraske mig! Han lejede en hel biograf for, at gæsterne til min fest kunne se den nye Steve Jobs film (den er sååååå god)! Han fik hele min familie til at komme klædt som “their best pregnant Kim look” (falske baby-bumps var til stede)! Er ikke sikker på at det var til for, at jeg skulle føle mig “lidt mindre” eller om det bare var et sjovt og sejt tema? Jeg elskede det og jeg havde den bedste dag nogensinde, følte mig meget komfortabel ved at spise søde sager med en masse “gravide kvinder”! Lige hvad jeg havde brug for”! Skriver reality-stjernen på sin Instagram-profil. 

Det lader til at Kim Kardashian havde en skøn dag på sin fødselsdag, hvilket er helt forståeligt. På hendes Instagram profil (@Kimkardashian) kan du se et billede af den VILDT flotte fødselsdagskage som Kanye havde fået lavet til hende. 

Kilde: People 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide