[single_post_category_name]

Rihanna: Hustruvold & Chris Brown

Som de fleste nok ved, har Rihanna selv oplevet en voldelig episode i sit tidligere forhold med sangeren Chris Brown. 

I et interview med Vanity Fair fortæller sangerinden om hendes personlige holdning til emnet hustruvold: 

“Jeg har aldrig forstået det. Hvordan ofret bliver straffet igen og igen. Det hører fortiden til, og jeg vil ikke sige “kom over det”, for det er en meget alvorlig ting og stadig relevant – det er stadig virkeligt. Mange kvinder, mange unge piger oplever det stadig. Det gør mange unge drenge også. Det er ikke et emne, man bare kan feje bort, så jeg kan ikke bare skubbe det fra mig, som om det var ingenting”.

Efter Sangerinden oplevede hustruvold på egen krop, fandt hun sammen med Chris Brown igen. Rihanna fortæller i interviewet at grunden til, hun fandt sammen med Chris Brown efter episoden, var et ønske om, at hun kunne ændre ham. 

“Måske er jeg en af den slags mennesker, der er bygget til at håndtere den slags lort. Måske er jeg den person, der nærmest er en skytsengel for det her menneske, at være der, når de ikke er stærke nok, når de ikke forstår verden, når de bare har brug for nogen til at opmuntre dem på en positiv måde og sige det rigtige,” reflekterer sangerinden. 

Trods det noget turbulente forhold er tingene dog sluttet på forholdsvis god fod mellem de to sangere. “Jeg hader ham ikke. Jeg vil holde af ham, til den dag jeg dør. Vi er ikke venner, men det er ikke som om, at vi er fjender. Vi har ikke rigtig noget forhold nu.” konkluderer hun.

Lyt og se musikvideoen til den nye og populære sang “Bitch Better Have My Money” lige her:  

 

 

 

Kilde: Gaffa

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide