Roskilde Festival: Biddrag med dit band-ønske og vind en billet til næste års festival

Det er ikke særlig længe siden, at Roskilde Festival lukkede ned for årets festival! Går du allerede og savner festivalslivet lidt – så er er gode nyheder. 

Allerede nu er planlægningen til næste års festival i FULD gang! D. 8 oktober afsløres nye navne til Roskilde Festival 2016 og DU kan få indflydelse på, hvem der skal optræde når du gæster festivalen! 

Roskilde Festival efterlyser bandønsker fra deres brugere og udlodder i samme ombæring 10 x 2 billetter til næste års festival. Hvis du har nogle ønsker, så skynd dig at deltage ved at følge linket i bunden af artiklen, måske er du heldig at vinde en billet til festivalen! 

Roskilde Festival henviser til, at man overholder de fem gyldne regler: Ønsk nogen, der ikke spillede på Roskilde Festival i år. Ønsk både store og små navne. Vær sikker på, at alle navnene er stavet korrekt. Gentag ikke ønsker. Det gør ikke chancerne større. Skriv kun bandnavne i felterne. Ingen kommentarer. Det er selvfølgelig ikke alle ønsker, festivalen kan imødekomme, men det er stadig til stor hjælp og inspiration.

Ønsk lige her

GOOD LUCK!

Kilde: Gaffa 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide