Det er vist ingen hemmelighed at vi på ChriChri er mega Adele fans. Vi føler lidt at hun er vores veninde (det drømmer vi i hvert fald om) hun er sød, sjov og helt nede på jorden i alle de interviews vi ser hende i. Vi sad selvfølgelig ved tasterne da hendes album Adele25 kom ud og vi blev ikke skuffede – tvært imod – we are in L O V E. Vi youtuber hende konstant. Hun er sparsom med hvad hun vælger at deltage i, men når hun dukker op et sted er det perfection:    
LÆS OGSÅ: Adele er på alles læber 

Vi er så heldige at når Adele i 2016 tager på turne så kommer hun også forbi Europa. Men hvad du måske ikke ved, så har hun lige offentliggjort at to af hendes koncert vil blive spillet i Danmark – er det ikke bare for vildt? Vi skal helt sikkert have fat i nogle billetter. 

Udover Danmark giver hun koncert: 

27 februar 2016 – Birmingham, GB – Venue TBD

29 februar 2016 – London, GB – Royal Albert Hall

5 marts 2016 – Glasgow, GB – SSE Hydro

6 marts 2016 – Manchester, GB – O2 Apollo

9 marts 2016 – Leeds, GB – first direct arena

11 marts 2016 – Dublin, IE – 3Arena

14 marts 2016 – Brussels, BL – Forest National

3 maj 2016 – København – Forum

4 maj 2016 – Herning – Jyske Bank Boxen

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide