ChriChri laver designsamarbejde med Bahne

ChriChri er meget stolte af at kunne præsentere et samarbejde med Bahne for Røde Kors.

Der er ingen tvivl om, at vi på ChriChri er vilde med Bahne og deres koncept, det er lige noget for os! Derfor var vi også meget glade for at få muligheden for at samarbejde så tæt med koncernen.

Opgaven omkring at skulle designe noget for Røde Kors satte mange tanker i gang. Og der var ingen tvivl, vi ville designe noget, som alle havde muligheden for at købe, og som havde en smuk tanke bag sig. Den røde tråd var ”at give”, så vi designede til og fra kort, kort som man kan skrive en hilsen i, til en man har kær, og indkøbs stofnet som man kan tage med sig, når man handler i stedet for at købe plasticposer hver gang.

Vi har arbejdet hårdt på at kreere de rette designs – til dig fra os.


Alle produkter kan købes i alle Bahne butikkerne landet over, og på deres webshop hvor der tilbydes fri fragt. Overskuddet af alle produkter i dette samarbejde går ubeskåret til Røde Kors.

Vi håber I kan lide vores design og idéer – og at I vil være med til at gøre en forskel sammen med ChriChri og Bahne og dermed støtte op om Røde Kors.

Priser mellem 15 – 25 kr.

Køb produkterne her.

xxx Christiane og #teamChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt