Wuhuu – i dag udkommer min nye beauty bog!

Wuhuuu, i dag er dagen, hvor min anden bog om beauty udkommer. Det har jeg glædet mig til i lang tid!!!

Allerede da jeg skrev min første beauty bog Christianes Beautybog, vidste jeg, at jeg ville komme til at skrive en til. Jeg vidste bare ikke hvornår.

Ser I, når man laver en kreativ bog, fødes der hundredevis af nye ideer i processen. Da min første  bog var færdig, havde jeg et ark fyldt til renden af ”fravalgte” ideer – et ark som snildt kunne afføde 10 bøger, hvis det skulle være (bare rolig, der kommer ikke 10 beauty bøger – så gode er alle de ideer altså heller ikke!).

Men der kom en ny bog ud af dem – en fantastisk bog synes jeg selv. Jeg har givet mig selv lov til at fokusere mere på mange forskellige makeup looks og teknikker – det er en meget visuel bog – hvor step by step looksne er vist via detaljerede billeder.

Jeg tager udgangspunkt, i den transformation vi som kvinder kan skabe med makeup.

 – Vi kan alle ligne en superstjerne – all you need is makeup! 

Mange hollywoodstjerner har et helt glam squard omkring dem, som føntørrer deres hår og lægger deres makeup, inden de så meget som bevæger sig ud af sengen. Det kan denne bog, ikke prale med at den kan, men den kan lære dig selv at lægge en perfekt makeup (hvilket i min optik også er langt sejere). 

Makeup by Christiane er ment som et inspirationsværktøj – til at få dig til at ligne en million.

 

Du kan blandt andet læse i bogen om: 

 – Hvordan jeg forbereder et red carpet look – fra tøj til makeup.

– Hvilke internationale stjerners makeuplooks, der inspirerer mig

– Se hvordan jeg lader mig inspirere af deres look, deres stemning og gør den til min egen.

– Hvordan man fx lægger en makeup som Kim Kardashian eller Reese Witherspoon

– Hvordan man tager et godt selfie til sin Instagram – hvad er hemmelighederne?

– Dos and don’ts når det kommer til at vælge tøj til et galla event

– Hvordan jeg beskriver min tøj stil – dos and don’ts

– Mine insider tips til den helt rigtige fest makeup.

Alt sammen i min nye bog Makeup by Christiane  

 

_______

Et lille sneak peek.. 

[Galleri er udgået]

 

Brug pilene til at bladre videre i galleriet

_______

I makeuppens verden kan vi gemme os, vi kan ændre os, vi kan fremhæve og vi kan skjule. Vi kan lege. Lidt makeup skader ikke, og vi kvinder ved godt, hvilke underværker makeup kan gøre – så hvorfor ikke udnytte det? Der er kun en måde at lære sit ansigt at kende på, og det er ved at fordybe sig i det.

I bogen vil du måske finde et look, du aldrig har turde prøve før – du tænker, ej eyeliner klæder bare ikke mig. Gør mig den tjeneste og prøv – bare prøv, i den proces finder du måske frem til, at ja det klæder ikke lige dig, men måske ved at vinkle eyelineren lidt anderledes, eller ved at ændre den røde farve på læberne til en lysere tone, finder du ud af, at du faktisk slet ikke er så ringe endda til at lægge makeup, og at hov, det fremhæver faktisk en rigtig god side af dig selv.  Husk der er ingen regler – i sidste ende er det dit ansigt. 

PS: Jeg er ikke professionel makeupartist, jeg lever ikke af at lægge makeup – jeg er bare makeupentusiast og storforbruger. Al makeup i bogen er lagt af mig uden assistance. Alle ord er skrevet af mig.  Bare hvis nogle skulle være i tvivl 🙂 

 

Nu håber jeg bare at I kan lide den.

Knus og positive tanker  

Christiane S-M

 

Bogen Makeup by Christiane udkommer i dag d. 5. November. Bogen udkommer på forlaget ChriChri Journal og kan købes i boghandlere landet over.

– Følg ChriChri Journal på både Instagram @ChriChriJournal & Facebook

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og