Den perfekte sweatshirt til vinterens løbeture

Har du også allerede spist lidt for mange brunkager og æbleskiver her i december? Det har vi i hvert fald. Men heldigvis sørger vi for at røre os lidt i løbet i af ugen, og vi regner med at vores ugentlige løbeture med løbeklubben TRACKS og vores besøg i det lokale fitnesscenter gavner en smule – man skal jo altså også hygge sig i december.

Man mærker dog hurtigt at vinteren er kommet til Danmark, og det gælder om at have det helt rigtig udstyr på til løbeturene. Derfor har vi nu fået vores helt egen TRACKS sweatshirt, som er perfekt til vinterens kolde dage. Om trøjen siger designeren, Mathias, selv:

“Vi har valgt at lave trøjen “ubørstet” det giver den et mere afslappet look og gør at den er mere åndbar, så den også kan bruges til sport, eller efter du har løbet. I halsen har vi tilføjet rib ned i V’et foran. Dette synes vi giver et lidt anderledes look. I bunden har vi tilgengæld fjernet ribkanten. Dette gør at trøjen ikke kryber op eller strammer for meget”

I kan få fingrene i den seje sweatshirt på ChriChris webshop

Vi ses på måske vores næste løbetur 😉

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet