Jule-appen du ikke kan undvære i december måned

ENDELIG skriver kalenderen d. 1 december! En dag som vi her på redaktionen har ventet på hele november. Vi glæder os til at forkæle jer hele december måned med juleartikler, julenyheder, vores fantastiske pakkekalender og ikke mindst julemad! Og apropos julemad så har vi fundet en App som vi SLET ikke kan undvære denne jul!

Det er måske første gang du skal lave flæskesteg, and, brune kartofler og sovs og du vil rigtig gerne imponerer dine gæster! Frygt ej. Med Appen “Frøken Jensens Julemad” får du de bedste og sikreste opskrifter på alle de klassiske danske juleretter. Her er alt til julemiddagen, julefrokosten, adventshyggen og julebagværket. I alt 29 opskrifter fra hele Danmarks madbibel! 

Appen koster 16 kroner i AppStore! 

Glædelig jul. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og